Közélet

2012.06.30. 07:41

Dr. Fischer Sándor maradt az elnök

Dr. Fischer Sándor, aki az előző ciklusban is kamarai elnökként végezte érdekképviseleti munkáját, újabb négy évig a szervezet élén állhat, a kamara általános alelnöke pedig Cziczer János lett a héten tartott választás után.

Munkatársunktól

Tisztújító küldöttgyűlést tartott a Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, ahol megválasztották a szervezet tisztségviselőit.

Dr. Fischer Sándor, aki előzőleg is a Tolna megyei kamara elnökeként végezte érdekképviseleti munkáját, újabb négy évre állhat a szervezet élére. Általános alelnökként Cziczer János került megválasztásra.

A 2012. június 27-én megtartott tisztújító küldöttgyűlésen tizennégy tagú elnökséget, továbbá a szervezet etikai és ellenőrző bizottságának tagjait, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara küldöttgyűlésébe országos küldötteket, továbbá a Dél-dunántúli Regionális Kereskedelmi és Iparkamarák Szövetsége küldöttgyűlése tagjait is megválasztották.
[caption id="" align="alignleft" width="334"] Dr. Fischer Sándor (balról) kamarai elnök újabb négy évre bizalmat kapott a küldöttektől. Mellette Csoma József, a küldöttközgyűlés levezető elnöke Fotó: Mártonfai D.
[/caption]
A küldöttgyűlés elfogadta a kamara új alapszabályát, és módosította szervezeti működési szabályzatát is, összhangban a hatályos kamarai törvénnyel.

A teljes írást a Tolnai Népújság június 30-i, szombati számában olvashatja Keresse az újságárusoknál, vagy fizessen elő! Részletek itt! Kérje ingyenes próbaszámunkat: itt!

Munkatársunktól Dr. Fischer Sándor (balról) kamarai elnök újabb négy évre bizalmat kapott a küldöttektől. Mellette Csoma József, a küldöttközgyűlés levezető elnöke Fotó: Mártonfai D. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!