Közélet

2012.06.04. 15:41

Futottak, fociztak és kerékpároztak a Kihívás Napján

Labdarúgó mérkőzés, atlétikai erőpróba, valamint kerékpáros ügyességi verseny. Ezek a programok fémjelezték a TONIEPSZ regölyi tagiskolájában tartott Kihívás Napi rendezvényt.

TEOL/Sz.Á.

Reinhardt Anita pedagógus elmondta, hogy meghívták a társintézmények tanulóit is. Ugyancsak fogadták a tamási német nemzetiségi néptáncosokat, azon belül a kicsik csoportját, akik színvonalas műsort mutattak be. Az atlétika, a labdarúgás és a kerékpáros ügyességi versenyen pedig a helybeli diákok mellett részt vettek a nagykónyi és magyarkeszi kisdiákok is.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Stállenberger Zoltán tanár a regölyi diákokkal (Fotó: TN)
[/caption]

– Reggeli tornával indítottuk a napot, majd Szarvas Réka vezetésével táncházzal mozgattuk meg tanulóinkat – folytatta Reinhardt Anita. – Ezután, Lukács Nikolett felkészítésével a lányok hastáncprodukciója következett. A Szuper Bringa projektben Vinkovics József iskolarendőrünk a kerékpárok vizsgáztatását végezte. Ezzel párhuzamosan  elkezdődtek a labdarúgó-mérkőzések, a Regölyi Vándorkupát a magyarkeszi tanulókból álló csapat vihette haza.

Atlétikában is szép eredményeket értek el a meghívott és a regölyi diákok egyaránt. A kerékpáros ügyességi versenyt Tóth Nándor, a Tamási Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti alosztályának vezetője bonyolította le. Kora délután eredményt hirdettünk, oklevéllel és kisebb ajándékkal kedveskedtünk a legügyesebbeknek. A rendezvény azonban nem ért véget, hiszen délután óvodásaink és az óvó nénik váltóversenyen mérhették össze tudásukat a tamási, szakályi ovisokkal. Késő délután pedig felnőtt programokkal zártuk a Kihívás Napját.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!