Közélet

2012.06.06. 14:18

Ők biztosan bekötik majd az övet

Nyolc csapat, összesen 64 gyerek képviselte a paksi kistérségből Tolna megyét a Pindúr Pandúr mini KRESZ vetélkedőn. A versenyt a Nemzedékek Biztonságáért Közhasznú Alapítvány és az Országos Baleset-megelőzési Bizottság rendezett az ORFK Rendészeti Szervek Kiképző Központjában.

V. T.

Komlósiné Kiss Anett százados, a Paksi Rendőrkapitányság baleset megelőzési előadója elmondta, rekordszámú versenyzővel vettek részt immár negyedszer az országos vetélkedőn, ahol 120 csapat állt rajthoz.

Sikerült megismételni a tavalyi sikert, amikor a Hétszínvirág óvoda első lett, a dunaszentgyörgyi iskolások pedig második helyen zártak.

Idén Tolna megye szerepelt a legjobban, a dunaszentgyörgyi iskolások pedig különdíjat – egy kerékpárt – kaptak, mert hibátlanul teljesítették az elméleti és gyakorlati feladatokból álló próbatételeket.
[caption id="" align="alignleft" width="334"] A különdíjas dunaszentgyörgyi iskolások Komlósiné Kiss Anettel
[/caption]
Komlósiné Kiss Anett kiemelte, hogy a többiek is remekül szerepeltek, egy-két ponttal maradtak le, ami minden bizonnyal annak eredménye, hogy januártól nagyon komolyan és rendszeresen készültek.

Az igazi eredmény pedig 15 év múlva jelentkezik, amikor nem lesz kérdés, hogy ezek a gyerekek bekötik-e a biztonsági övet. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!