Közélet

2012.06.17. 18:43

Olcsóbb lesz, ha részletre fizetik

Meghosszabbította a szerződéskötések határidejét a Simontornya Város Csatornamű Vízgazdálkodási Társulat.

V. L.

Tavaly megalakult a Simontornya Város Csatornamű Vízgazdálkodási Társulat, amely a szennyvízberuházás megvalósítása érdekében jött létre, s közel 1200 háztartást érint.
A kormányrendelet kimondja, hogy a megalakulást követően mindenki taggá válik és köteles a hozzájárulást valamilyen formában megfizetni.
(Nem tagja a társulatnak, akinek az ingatlana szennyvízcsatorna rákötési lehetőséggel ellátott.)

A hozzájárulás összege ingatlanonként (egységenként) 251 ezer forint, aki még nem rendelkezik OTP-előtakarékossági szerződéssel vagy részletfizetési megállapodással, annak a hozzájárulás megfizetése most már egy összegben válna esedékessé.

A Társulat a május 30-án megtartott közgyűlésén arról határozott, hogy a szerződés megkötésének lehetőségét meghosszabbítja. A 251 ezer forint hozzájárulás havi 3050 forint befizetésével 61 hónap alatt teljesíthető. Ez összesen 186.050,- Ft.

Érdemes átgondolni, hogy szerződés megkötésével, és havi rendszeres befizetéssel kevesebbet kell fizetni, mert a befizetésekre 30 % állami támogatás jár. A szerződés megkötésére rövid idő áll rendelkezésére, ez június végéig lehetséges a társulat ügyfélszolgálati irodájában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!