Közélet

2012.06.30. 00:44

Uniós támogatásból fejlesztett az Aliscavin

Európai Uniós támogatásból vállalkozásfejlesztési pályázatot valósított meg a Zomba településen működő kereskedelmi vállalkozás.

TEOL

A Szekszárdi Borvidéken üzemelő Szent Gaál Pincészet borainak kiskereskedelmi forgalmazója, valamint a Szent Gaál Kastélyszálló üzemeltetője, az Aliscavin Kereskedelmi Kft. az Új Széchenyi Terv keretékben európai uniós finanszírozású vállalkozásfejlesztési pályázatot valósított meg. A projekt célkitűzése a társaság versenyképességének növelése volt.

A zombai székhelyű, 1998-ban alakult ALISCAVIN Kereskedelmi Kft., mely a nem régiben tulajdonost váltott Szent Gaál Pincészet borainak kiskereskedelmével és a Szentgál-szőlőhegyen található Kastélyszálló üzemeltetésével foglalkozik, a pályázat megvalósításával versenyképességének növelését határozta el.

Egy, az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Programjának keretében elnyert „Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása” című, mikro-, kis- és középvállalkozásoknak meghirdetett pályázatának segítségével, informatikai hátterének stabilizálásával és üzletvitelének átszervezésével indította útjára a közel 8,3 millió forint összköltségvetésű korszerűsítést.

A társaság profiljának mindkét területét egy olyan fejlődési folyamatba tereli, amelynek eredményei látványos változást fognak hozni. Az új, széleskörű funkciókkal tarkított weboldal- és a könnyen kezelhető webshop kialakítása csak egy a sok várhatóan sikeres újragondolás következményeiből.

A cégről és a projektről további információkért látogassanak el weboldalunkra.

Kapcsolat:
Név/cím: ALISCAVIN Kereskedelmi Kft. 7173 Zomba, Szentgál-szőlőhegy, Szent Gaál Kastély 82.
Telefon/fax: +36 74 531-002
E-mail: [email protected]

Címkék#EU
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!