Közélet

2012.10.01. 16:45

Kellemes ez a kötelesség

Az idősek világnapja alkalmából rendeztek városi ünnepséget, a Bezerédj szabadidőközpontban.

S. K.

A világon mindenütt kötelessége a fiataloknak megfelelő színvonalon gondoskodniuk az idősekről, ami egy kellemes kötelesség. Így van ez Magyarországon, így van Tolnán is – derült ki dr. Sümegi Zoltán, Tolna polgármesterének szavaiból az idősek világnapja alkalmából rendezett városi ünnepségen, a Bezerédj szabadidőközpontban.

Elismerően szólt az idősek segítésével foglalkozó helyi intézményekről, a tolnai és a mözsi idősek klubjáról, a tolnai idősek otthonáról. Dicsérte a helyi nyugdíjas szervezetek munkáját is. Mint mondta, az önkormányzat is megbecsüli és segíti a szépkorúakat, bár elismerte, többször is kikérhetnék az idős emberek véleményét.
[caption id="" align="alignleft" width="334"] Dr. Sümegi Zoltán polgármester virággal köszöntötte a legidősebb résztvevőket, köztük a 86 éves Németh Pált
[/caption]
A családias légkörű ünnepségen a polgármester virággal köszöntötte a két legidősebb jelenlevőt, Pfundtner Lászlónét (89) és Németh Pált (86). Ezt követően Kovács Zsuzsa, a Budapesti Operettszínház művésze és a meglepetés vendég, Benkóczi Zoltán szórakoztatta a megjelenteket.

S. K. Dr. Sümegi Zoltán polgármester virággal köszöntötte a legidősebb résztvevőket, köztük a 86 éves Németh Pált -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!