Közélet

2013.07.22. 17:20

A Hal-ászok nyerték meg a maratoni versenyt

Másodszor rendezték meg péntek déltől a 24 órás horgászversenyt a településen, amelyre a megye több pontjáról is érkeztek csapatok.

TEOL/I.I.

Mint Soderbech Mihály, a Kétyi Regionális Horgászegyesület elnöke elmondta, az egynapos versenyt 2011-ben rendezték meg először, majd egy év kimaradás után melyet a tó rehabilitációjára fordítottak, idén ismét meghirdették. Remek hangulatban 9 csapat igyekezett minél több halat kifogni az egyesület horgásztavából. Több nagy, 4 kilogrammon felüli hal is horogra akadt, a legnagyobb 5,7 kilót nyomott.

A nagy halaktól függetlenül azok a horgászok jártak sikerrel, akik vegyesen fogtak kicsi és nagy halakat. Közülük is kiemelkedett a Gerjen Teamből  Héricz János és Kertész Zsolt 14.58 kilós fogással, ami a 3. helyezéshez volt elég. Második lett a Sördög Team, Dávid Levente és Szemes Izabella vegyes páros 15.54 kg-mal.

A versenyt a Hal-ászok fantázianévvel induló Nagy Lajos és Kis István nyerte meg 25.32 kilogrammos eredménnyel. A hangulat mellett a festői környezet, a tökéletes horgászidő és persze a hálás közönség is közrejátszott abban, hogy az elkövetkező években kicsit nagyobb hírveréssel, de újra megrendezzék a versenyt, mondta az egyesület elnöke.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!