Közélet

2013.07.28. 15:40

Hamisítatlan hazai ízek a Duna-parton

Huszonhárom bográcsban főtt a halászlé a Duna-parton, a Dombori-sóderkirakónál, az idei Alta Ripa halfőző versenyen.

V. B.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] A jó kedvre és az ételekre idén sem lehetett panasz, baráti társaságok készítették a halételeket (fotó: Mártonfai Dénes)
[/caption]

A bőség zavarával küzdött a zsűri az Alta Ripa halfőző versenyen. Ugyanis a nagy hagyományokkal rendelkező kulináris megmérettetésen jobbnál-jobb ételeket kóstolhatott meg. Huszonhárom csapat nevezett a Dombori-sóderkirakónál tartott tudáspróbára, a bírák ezúttal Pauli József halászléjét tartották a legízletesebbnek, az ezüstérmet jelentő helyen Egri István végzett, harmadikként Bencze Balázs zárt.

Bajor László főszervező örömmel mondta, hogy a szombati már a 26. verseny volt, amely az összetartó baráti társaságoknak köszönhetően kiváló hangulatban telt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!