Közélet

2013.07.29. 10:54

Összetartóak és aktívak a szokolyi nyugdíjasok

A Nagyszokolyi Nyugdíjas Egyesület jól működik, összetartó, és a tagok örömmel vesznek részt a közös programokban.

V. M.

A Nagyszokolyi Nyugdíjas Egyesületnek jelenleg hatvankét tagja van. Mint azt Nagy Károlyné, az egyesület vezetője elmondta, a szervezet jól működik, összetartó, és a tagok örömmel vesznek részt a közös programokban. Vannak állandó programjaik, ilyen a farsang, nőnap, férfinap, májusfa kitáncolás, a karácsony és a szilveszter. Minden évben szerveznek kirándulást, az úticélok között szerepelt már Budapest, Balatonfüred, Siófok, Esztergom. Az idén első alkalommal megtartott Pünkösdi fesztiválon részt vettek a főzőversenyen, ahol a nagyon előkelő második helyezést érték el.

Alakítottak egy tizennégy tagú dalkört is. A nótákat Kincses Imre nyugállományú ezredes, főiskola docens kíséri gitárzenével. Tavaly április óta működnek, a helyi rendezvényeken kívül most már a falun kívülre is kapnak meghívást.

– A vezetőség nagyon sokat segít a munkámban, és köszönet illeti azokat a tagtársakat is, akik mindig lelkiismeretesen segítenek a programok szervezésében és lebonyolításában. Bízom benne, hogy ezután is meg tudjuk majd tartani minden megszokott programunkat, ugyanolyan sikerrel, mint eddig – mondta Nagy Károlyné.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!