Közélet

2013.12.05. 18:59

Járásivá szélesedett a Szekszárdi Advent

Csütörtök este hivatalosan és ünnepélyesen is kezdetét vette a Béla király téren a hagyományos Szekszárdi Advent, amely idén először járási kulturális programsorozattá szélesedik.

TEOL/I.I.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Sokan vettek részt a karácsonyváró hangulatot árasztó Béla király téren a hagyományos, ám idén először járásivá szélesedő adventi program első estjén (Fotó: Gottvald Károly)
[/caption]

– Szeretet, hit és összefogás nélkül nehéz elképzelni a jövőt. A szép tér a szekszárdi emberek munkáját tükrözi, s igazi tartalmát is az azt birtokba vevő emberek jelentik – mondta köszöntőjében Horváth István polgármester, szeretetet, boldogságot és jó egészséget kívánva mindenkinek.

A program első napján a Dienes iskola diákjai mellett medinai és szedresi óvodások adtak műsort. Az Adventi találkozások című programra kilenc alkalommal jönnek Szekszárdra azon települések polgárai, akik elfogadták Horváth István meghívását, öt alkalommal műsort is adnak majd.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!