Közélet

2014.09.18. 18:22

A pártoktól független, a partnerségben elkötelezett

– A pártbefolyástól, az előítéletektől független, az együttműködés, a demokratikus értékek iránt elkötelezett vagyok – mondta dr. Rubics László, tolnai független polgármester-jelölt tegnapi sajtótájékoztatóján.

TEOL/S.K.

Fotós:

A Mözsért Civil Egyesület és a Tolna Városért Egyesület által támogatott, jogász végzettségű jelölt úgy véli: nem politikai harcokra van szükség, a lakók életének jobbítására kell koncentrálni.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Dr. Rubics László: „nagy összekötő erő a tolnaiságunk” (Fotó: Mártonfai Dénes)
[/caption]Kiemelt feladatnak tekinti az új munkahelyek teremtését, hogy az itt élők helyben tudjanak boldogulni. A hazai és EU-s pályázati források felkutatásával olyan lakókörnyezetet teremtene, ahol a polgárok jól érzik magukat, és a fiatalok sem vágyódnak el máshová.

Egykori rendőrtisztként nagy figyelmet fordítana a közbiztonságra. A mözsi településrész speciális igényeire is odafigyelne: minden érintett számára elfogadható megoldást keresne a mözsi iskola problémájára, és ügyfélszolgálati irodát alakítana ki Mözsön.

Dr. Rubics László hangsúlyozta: megválasztása esetén mindenkivel együttműködne, aki hajlandó a városért tenni, legyen az jobb-, baloldali, vagy független képviselő, illetve választó. – Egy nagy összekötő erőnk van: a tolnaiságunk – fogalmazott a polgármester-jelölt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!