Közélet

2015.07.21. 16:24

Több riasztás is volt, de sérülés sehol sem történt

Mozgalmas hétvégéjük volt a megye tűzoltóinak, ugyanis több tűzeset és műszaki mentés miatt is érkezett bejelentés a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság főügyeletére – tájékoztatott Boros Brigitta szóvivő.

H.E.

Elmondta, hogy Szekszárdon a Patak utca egyik ingatlanjának tetőalja gyulladt meg szombaton délben, főzés közben. A lakók a szekszárdi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a lángot elfojtották, az egység tüzet, tűzre utaló nyomot az átvizsgálás során nem talált.

Az őcsényi repülőtér mellett egy faház egyik helyiségében keletkezett tűz, ahol elektromos berendezések égtek. A szekszárdi hivatásos tűzoltók kiérkezésekor lángok már nem voltak, de a helyiség füsttel telítődött. A tűzoltók egy sugárral avatkoztak be. Személyi sérülés nem történt.

Vasárnap este Faddon, a Sport utca egyik családi házának tetőszerkezete kapott lángra. A tűzhöz a faddi önkéntes, a tolnai önkormányzati és a szekszárdi hivatásos tűzoltók vonultak. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz továbbterjedését megakadályozták. Személyi sérülés itt sem történt.

Mindemellett szombaton gyalogosokat veszélyeztető, forgalmat akadályozó, leszakadt faágak eltávolításához riasztották a szekszárdi és a dombóvári hivatásos tűzoltókat.

Vasárnap késő este a 6-os főút 123-as kilométerszelvényénél, a Tengelic-Szőlőhegyi elágazásnál ütközött össze két személyautó. Ott a dunaszentgyörgyi és a paksi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A balesetben senki sem sérült meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!