Közélet

2015.09.23. 09:51

Új vezető a szekszárdi iroda élén

A Tolna Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház irodavezetői tisztségében Máté-Geisz Viktória váltja a nyugdíjba vonuló Stölkler-Szabó Editet.

Venter Marianna ([email protected])

Máté-Geisz Viktória bonyhádi származású, a gimnáziumot is ott végezte el, majd Veszprém felé vette az irányt, ahol a Pannon Egyetem Nemzetközi gazdálkodás szakán szerzett diplomát. Az egyetem után a kereskedelemben helyezkedett el, mint területi képviselő. Mint mondja, annak ellenére, hogy csupán másfél évet töltött ebben a munkakörben, egy nagyszerű csapatban életre szóló tapasztalatokat gyűjtött. Úgy gondolja, az optimizmusának és jó szervezési készségének is nagy szerepe volt abban, hogy sikeresen helytállt a munkájában.

[caption id="" align="alignleft" width="430"] Máté-Geisz Viktória (Fotó: beküldött kép)
[/caption]A jó kommunikáció és az emberekkel való pozitív bánásmód mindig is az erősségei közé tartozott, ezért egy idő után úgy érezte, hogy ideje váltani, és olyan munkakörben dolgozni, ahol ezeket a készségeket még jobban ki tudja használni. Ezért döntött úgy, hogy jelentkezik az irodavezetői tisztségre, amelyet aztán el is nyert.

– Elődöm, Stölkler-Szabó Edit magasra tette a mércét, de mindent el fogok követni annak érdekében, hogy hasonlóan magas színvonalon lássam el a teendőket – mondja Viktória, aki azt is elárulta magáról, hogy szabadidejét legszívesebben barátaival, családjával tölti, és életében a sportnak, különösen a futásnak jelentős szerepe van.

A Tolna Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház további munkatársai: Kirschné Rojik Ágota, Pintér Sándorné és Sándor Tamás.

Címkék#Szekszárd
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!