Közélet

2015.10.19. 22:14

A falu idős lakóit köszöntötték Mórágyon

Műsorral és uzsonnával kedveskedett a szépkorúaknak az Összetartás Mórágyért Egyesület az Idősek Világnapja alkalmából.

B. L.

Hagyományteremtő szándékkal rendezte meg az Idősek Világnapja alkalmából összejövetelét az Összetartás Mórágyért Egyesület. Az október 15-i rendezvényen nemcsak az egyesület szépkorú tagjait köszöntötték a szervezők, hanem meghívták Mórágy és Kismórágy azon idős lakosait is, akik betöltötték hetvenedik életévüket – tájékoztatott Nagy Jánosné, az Összetartás Mórágyért Egyesület elnöke.

A vendégeket egyórás kulturális műsorral szórakoztatták, amelyen felléptek a falu legfiatalabbjai, az óvodások és az iskolások; Balogh Borbála pedagógus, aki erdélyi dalokat énekelt; valamint Palkó Borbála, aki szavalattal lépett a közönség elé; Krutki Evelin és Krutki Gábor pedig harmonikajátékával aratott sikert. Köszöntötték Grünfelder Józsefné Kati nénit és Müller Péterné Juliska nénit, a falu legidősebb lakóit.

[caption id="" align="alignleft" width="430"] Zenével is szórakoztatták az idős lakókat a Művelődési Házban
[/caption]

A műsor után a szépkorúakat uzsonnára invitálták az egyesület tagjai: virsli, mustár, valamint pogácsa és sütemény mellett üdítő került az asztalokra. A mintegy ötven megjelent nagyon jól érezte magát a délutáni programon, távozáskor köszönetüket fejezték ki, hogy gondolt rájuk a civil szerveződés.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!