Közélet

2017.01.31. 18:18

Hungária Takarék: tovább erősödik a régiós pénzintézet

Egyesült a Hungária, valamint az Észak Tolna Megyei Takarék.

K.B.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Még korszerűbb pénzügyi szolgáltatást tesz lehetővé az egyesülés (Fotó: Mártonfai Dénes)
[/caption]

A Zomba és Vidéke Takarékszövetkezettel nemrégiben létrejött együttműködés után, most ismét fontos mérföldkőhöz érkeztünk, fogalmazott Gáspár Csaba a Hungária Takarék ügyvezető igazgatója, amikor Seemann Erika ügyvezető igazgatóval, valamint az Észak Tolna Megyei Takarékszövetkezetet képviselő Kőrösi Csaba igazgatósági elnökkel, és Pappné Árvai Tünde ügyvezető igazgatóval aláírták azt a megállapodást január 31-én, amely a két pénzintézet egyesülését foglalja magába.

– Az idei év és a 2018-as legfontosabb feladata továbbra is a megnövekedett szervezet korszerűsítése, az üzleti hatékonyság emelése, ami alapját képezheti a következő időszak további fejlődésének – folytatta Gáspár Csaba, hozzátéve: meghatározott céljuk a dél-dunántúli régió fejlesztésének sokoldalú és jelentős elősegítése.

A tervezés alatt álló Tolna megyei takarékszövetkezeti egyesülés fontos eredménye, hogy tovább stabilizálódik Magyarország legerősebb, legnagyobb tőkével rendelkező vidéki pénzintézete, amely páratlan biztonságot nyújt az ügyfelek számára, és lehetőséget teremt minden olyan üzleti feladat megoldására is, amelyet a helyi gazdasági szereplők igényelnek. A sajtótájékoztatón Potápi Árpád János, nemzetpolitikáért felelős államtitkár is örömét fejezte ki az egyesülés kapcsán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!