jótékonysági gyűjtés

2019.05.23. 19:10

A játszótér felújításáért sportoltak

Hanol Erzsébet

Jótékonysági sportdélutánt rendeztek nemrégiben a Baka István Általános Iskolában. Parrag Katalin intézményvezető elmondta, hogy több helyszínen zajlottak a programok, és rengeteg szülő csatlakozott a kezdeményezéshez. Volt, aki mozgással, más szurkolással vette ki a részét a jó hangulatú eseményből. Bemelegítésként családi futás volt az iskola körül, az aulában aerobic és zumba lehetőség, míg az udvaron például rolleres ügyességi pálya várta az érdeklődőket. A tornateremben kosárlabdázni és floorballozni lehetett, míg, a műfüves pályán pedig osztályok közötti, valamint szülő-gyermek focimeccsek zajlottak.

A rendezvény bevételét a több mint húsz éves játszótér felújítására fogják fordítani. Parrag Katalin hozzátette, hogy az ezen a programon és a korábbi alapítványi bálon gyűjtött pénz lehetővé teszi a felújítás első lépést. Szeretnék, ha a szeptemberi tanévkezdésre már biztonságos aljzattal ellátott, új játékokat felvonultató játszótér fogadná a gyerekeket, a következő évben pedig folytatni szeretnék a fejlesztést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában