barátságos focitorna

2019.05.10. 10:24

A vendégcsapaté lett a diadal

Varga Szilvia

Fotó: Varga Szilvia

Barátságos nemzetközi focitornának adott helyet nemrég Csikóstöttős. A hagyomány négy éve kezdődött egy jótékonysági mérkőzés során, ahol Kőhalmi Antal vendégként vett részt Antonovac nagyközségben. Idén a Dombóvári Vasutasok csapata a Dombóvári Horvát Nemzetiségi Önkormányzattal együtt szervezte meg a kupát, amelyen négy csapat vett részt.

A megnyitón Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár, a térség országgyűlési képviselője, Drago Horvat pécsi horvát főkonzul, Pintér Szilárd Csikóstőttős polgármestere, a Kapos-menti Terület- és Vidékfejlesztési Társulás elnöke és Varga-Stadler Gábor, a Dombóvári Horvát Nemzetiségi Önkormányzat elnöke köszöntötte a résztvevőket.

A szoros küzdelemben az első helyen a vendég Antonovac veterán csapat végzett, akik megverték a dombóvári horvátok, a csikóstőttősi öregfiúk és a vasutasok csapatát is. A hideg, esős időjárás nem kedvezett a programnak, a mérkőzések után mindenkinek jól esett az ebéd a csikóstőttősi faluházban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában