haláleset

2019.08.02. 18:10

A vonattal szemben futva kerülhetett a kerekek alá

Mauthner Ilona

Fotó: Shutterstock

Mint azt megírtuk, csütörtökön este hét óra körül a Sárbogárd-Bátaszék vonalon Tengelic közelében egy nyíltvonali szakaszon a Bajára tartó Gemenc expressz elütött egy embert, aki a helyszínen életét vesztette. Pénteken délelőtt Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kérdésünkre elmondta, az elütött személy egy huszonnyolc éves tengelici fiatalember volt, aki vélhetően öngyilkossági szándékkal, a nyílt pályán, a vonattal szemben, került a mozdony alá. A rendőrség a rendkívüli halálesetet közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja.

Csütörtökön este az említett vonaton ült egyik olvasónk, aki elmondta, körülbelül ötvenen utaztak a vonaton, amikor az hirtelen megállt. Nagy volt a tanácstalanság az utasok között, majd egy idő után a kalauz járta végig a vagonokat és mondta el, hogy elütöttek egy embert, aki meg is halt.

A nyílt terepen – Kölesd és Tengelic között félúton – áll meg a vonat, az utasok azt látták, hogy megérkeztek a mentők a kukoricáson keresztül, majd a tűzoltók és a rendőrök is. Kilenc óra környékén indulhatott a vonat tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában