fejlesztés

2018.09.07. 19:10

Átadták a felújított orvosi rendelőt

Hanol Erzsébet

Fotó: Beküldött kép

Az egészségügyi szolgáltatás infrastrukturális fejlesztésére nyert több mint negyvennégymillió forintot az önkormányzat TOP-os forrásból. A támogatási összeget a hatvanas években épült orvosi rendelő felújítására, bővítésére, valamint az eszközök beszerzésére fordították. Az átadó ünnepséget pénteken tartották a településen.

Bondorné Nagy Ibolya polgármester elmondta, hogy szigetelték az épületet, cserélték a tetőt és korszerűsítették a fűtésrendszert. Mindemellett akadálymentes közlekedő rendszert, mosdót, valamint vetkőzőt alakította ki, továbbá a régi elavult eszközök helyett újakat vásároltak, nagy mértékben javítva ezzel az ellátás színvonalát, illetve a kényelem érdekében új berendezési tárgyakat vettek. A felújítás során az épület környezetének rendbetételére is gondot fordítottak. A rendelőhöz akadálymentes parkoló is készült. A munkálatok a nyár folyamán zajlottak.

Az ünnepségen elhangzott köszöntők és szavalat után a település plébánosa, Gulner János atya áldotta meg az épületet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában