pályázaton nyert eszközök

2018.08.02. 19:20

Beköszönt a digitális jólét Bátaszéken is

Mauthner Ilona

Megérkezett a művelődési házba a pályázaton elnyert eszközök sokasága: mobiltelefonok, tabletek, laptopok, multifunkciós gép, projektor és egyéb hardver és szoftver kiegészítők.

Dr. Bozsolik Róbert polgármester elmondta, a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által hirdetett „Digitális Jólét Program (DJP) pontok fejlesztése” nevű pályázatát sikeresen megnyerte a Bátaszékért Marketing Nonprofit Kft. A pályázat célja az volt, hogy ösztönözzék a helyieket az elnyert eszközök használatára, ezáltal a digitális jártasságukat fejlesszék. A heti húsz órában nyitva tartó DJP Pontokon az ingyenes eszközhasználat mellett jól képzett mentor segítsége is igénybe vehető. Így a lehetőség azok számára is adott, akik eddig még egyáltalán nem használtak digitális eszközöket. A művelődési házban 8–12 óráig várnak mindenkit ingyenes szolgáltatással, így többek között igénybe vehető fénymásolás, szkennelés, nyomtatás, gépelés, internetes vásárlások, elektronikus számlabefizetések gyakorlati megvalósításában való segítségnyújtás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában