Magyar Államkincstár

2018.09.22. 18:10

Elismeréseket adtak át Szent Kristóf napja alkalmából

Budavári Kata

Fotó: Shutterstock illusztráció

A Magyar Államkincstár Szent Kristóf-napi ünnepségén a Tolna Megyei Kormányhivatal három munkatársa vehetett át elismerést Budapesten, a Pesti Vigadóban. A Kormánymegbízotti Kabinet tájékoztatójában az áll, hogy a nyugdíjbiztosítási ágazatban 1993 óta ezen a napon elismerésben részesülnek a Magyar Államkincstár szervezeti egységeinél, a kormányhivatalok és a járási hivatalok családtámogatási és társadalombiztosítási főosztályainál kiemelkedő munkát végző munkatársak.

Kiemelkedő szakmai munkája elismeréséül a Magyar Államkincstár Szent Kristóf Plakettet adományozott Orgován Józsefnénak, a Tolna Megyei Kormányhivatal egészségbiztosítási pénzügyi szakügyintézőjének, a Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály Egészségbiztosítási Osztálya munkatársának, Szent Kristóf Érmet adományozott Horváthné Grábics Anikónak, a Tolna Megyei Kormányhivatal Szekszárdi Járási Hivatala Foglalkoztatási, Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztálya ügyintézőjének, Elnöki dicséretben részesítette Lázárné Kovács Beátát, a Tolna Megyei Kormányhivatal Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztálya kérelemkezelési szakügyintézőjét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában