Tarka fotópályázat

2020.05.07. 09:30

Elmarad a bonyhádi Tarka Marhafesztivál, de fotópályázat lesz

Szeri Árpád

Fotó: Makovics Kornél

Bár augusztusban elmarad a bonyhádi Tarka Marhafesztivál, a szervezők idén is meghirdetik a kapcsolódó fotópályázatot. A téma: a szarvasmarha és annak tenyésztése. Tehát nem kizárólag a magyartarkák örökíthetők meg, hanem a szarvasmarhák valamennyi fajtája, bármilyen környezetben és bármilyen módon.

Az ingyenes pályázaton bárki részt vehet. Nevezni csak olyan felvételekkel lehet, melyek a korábbi Tarka fotópályázatokon még nem szerepeltek. Beérkezési határidő: 2020. július 12.

Tavaly Lenner Ádám /Szolnok/ nyerte el a Tarka fotópályázat első helyezését Szimbiózis című képével.

Egy pályázó legfeljebb 10 darab fekete-fehér vagy színes, digitális vagy digitalizált képet küldhet be e-mailben. Az alkotások hosszabbik oldala minimum 2500 pixel legyen, ugyanígy előírás a 300 dpi és a JPG formátum. A pályaművek file neve a következő adatokat tartalmazza ékezetes betűkkel írva: a pályázó családi neve, keresztneve, a kép sorszáma, a kép címe. Beküldési cím: [email protected]

A nevezési lap a kiírás végén szerepel, illetve letölthető a http://muvhazbonyhad.ewk.hu oldalról. További információk: Kirchné Máté Réka, tel.: 06-30/986-1967, email: [email protected].

Borítóképünk a tavalyi Tarka Marhafesztiválon készült

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában