twirling

2020.03.20. 09:30

Érmekkel gazdagodtak a lányok

Hanol Erzsébet

Fotó: Hargitai Éva

Az Országos Twirling Verseny második fordulóját rendezték nemrégiben – még a veszélyhelyzet kihirdetése előtt – Pakson az ESZI Sportcsarnokban. Az eseményt a Paksi Twirling és Botforgató Kulturális és Sport Egyesület, valamint az ESZI DSE szervezte. Kalmár Lívia, előbbi szervezet elnöke elmondta, hogy kilenc egyesület, közel 120 gyerek vett részt a versenyen. Különböző korcsoportokban 6-20 éves korig indultak twirlingesek, egyéni, páros és csoportos kategóriákban.

A paksi lányok közül a Kovács Emese, Árki Flóra és a Braun Boglárka, Weisz Kitti páros, valamint Felgyői Flóra szerzett első helyet, Weisz Kinga és a Ficánka csoport második helyen végzett, Gáspár Zsófia, Cseke Borbála, Weisz Kitti, illetve a Weisz Kinga, Csötönyi Nóra páros, továbbá a Törpilla és a Pillangó csoport lett harmadik helyezett.

Kalmár Lívia hozzátette, hogy Weisz Kittinek az első fordulóban és a most nyújtott teljesítménye alapján jó esélye van arra, hogy kijusson a spanyolországi Európa Kupára. Ez a záró fordulóban dől majd el.

[embed]]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában