nébih

2018.07.31. 09:30

Határidő: ma jár le a felügyeleti díj

Mauthner Ilona

Fotó: Shutterstock

Ma jár le az idei évi élelmiszerlánc-felügyeleti díj első részletének befizetési határideje. Tolna megyében ez a díj többek között a borászokat is érinti. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal felhívja az érintettek figyelmét, hogy az összeget a hivatal erre a célra elkülönített befizetési számlájára kell utalni.

A korábbi évekhez hasonlóan az élelmiszerlánc szereplői május végéig készítették el élelmiszerlánc-felügyeleti díj bevallásukat. Az ekkor megállapított összeget két egyenlő részletben, 2018. július 31-ig, valamint 2019. január 31-ig kell megfizetniük az érintetteknek.

A gördülékeny ügyintézés érdekében fontos, hogy az átutalás közleményében tüntessék fel a befizetésre kötelezett adószámát vagy adóazonosító jelét, valamint az első részlethez tartozó pénzügyi bizonylat számát.

A hatóság kéri, hogy egyéb szöveget ne írjanak az utalási közleménybe, átutalás előtt pedig ellenőrizzék a számlaszámot, különösen azokra vonatkozik ez, akik más ügyekben is a Nébih pénzügyi partnerei.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában