tábor

2019.08.27. 10:30

Huszonöt festmény a tábor eredménye

Szeri Árpád

Fotó: Shutterstock

Malomban találkoztak egymással, de az épület már nem búza őrlésére, avagy liszt tárolására szolgál, hanem kellemes szállást ad Medinán. Hat, a festőecsetet kiválóan kezelő alkotó – E. Nagy Mária, Keller Joli, Németh Kata, Zsiros Ari, Horváth János és Szabó Ferenc – döntött úgy, hogy az említett község vendégházában tölt el egy hetet, s ezt az időt az alkotásnak szenteli. Zsiros Ari, szekszárdi festő vállalta a szervezést, amit megkönnyített az, hogy a csapat tagjai már régről ismerik egymást.

– Baráti társaságunkat és munkálkodásunkat jelentős érdeklődés övezte – folytatta Zsiros Ari. – Mások mellett meglátogatott bennünket Lönhárd Ferenc, a Bárka Művészeti Szalon elnöke, valamint Vén Attila, a község polgármestere is. Szabad időnkben szorgosan dolgoztunk, ennek eredményeként huszonöt festmény készült el, főleg tájkép és csendélet. Ezek közül egy, a saját művem helyben maradt, köszönetként. Már véget ért medinai táborunk, de biztosak vagyunk benne, hogy visszatérünk még erre a barátságos helyszínre.

Fotó: Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában