Ünnepi menetrend

2018.12.22. 13:30

Így mennek a buszok az ünnep alatt és utána

Munkatársunktól

Forrás: ddkk

Az országos, regionális és helyi autóbuszjáratok közlekedési rendje a téli tanszünet időszakában – a karácsonyi és újévi ünnepek környékén – az alábbiak szerint alakul a Dél-dunántúli Közlekedési Központ Zrt. tájékoztatása szerint.

December 22. szombat szabadnap, december 23. vasárnap munkaszüneti nap, de­cember 24. hétfő szabadnap (korlátozással), december 25. kedd karácsony, nem a hét első munkanapját megelőző munkaszüneti nap, (korlátozással), december 26. szerda karácsony, a hét első munkanapját megelőző munkaszüneti nap, (korlátozással), de­cember 27. csütörtök tanszünetes munkanap, december 28. péntek tanszünetes munkanap, a hét utolsó munkanapja, december 29. szombat szabadnap, december 30. vasárnap nem a hét első munkanapját megelőző munkaszüneti nap, december 31. hétfő szabadnap (korlátozással). 2019. január 1. kedd munkaszüneti nap, a hét első munkanapját megelőző munkaszüneti nap, (korlátozással), január 2. szerda tanszünetes munkanap, a hét első munkanapja és január 3. csütörtök a hét első iskolai előadási napja.

Az utasok a buszok menetrendjéről a www.ddkk.hu honlapon tájékozódhatnak részletesebben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában