Életünk igazi értékei

2019.08.14. 19:10

Indul az ÉrtékSték című rendezvénysorozat

Wessely Gábor

Fotó: Wessely Gábor

Tudod mi az érték az életben? Az egészség, a család, a törődés, a gondviselés, a türelem, a hűség, a szerelem, a tisztelet. Ezek azok a dolgok, amelyek életben tartják és boldoggá teszik az emberi lelket.

Kellényi Barbara Fotó: Wessely Gábor

Többek között ez is olvasható azon a szórólapon, amely egy tíz előadásból álló sorozat beharangozója. A szervező a Kölesdi Közéleti Egyesület, az ötletgazda Kellényi Barbara. Azt hangsúlyozza, hogy bár lelki oldalról közelítik meg a témát – a családi, az emberi kapcsolatok devalválódását a mai rohanó világban –, ez nem egyházi program lesz.

Bárki látogathatja az ÉrtékSték című rendezvénysorozat előadásait a helyi művelődési házban. Arra akarják felhívni a figyelmet, hogy meg kellene erősíteni a baráti-, a családi-, a párkapcsolatokat, mert rossz irányba mennek a dolgok.

Első alkalommal, augusztus 16-án, a Facebook veszélyeiről lesz szó. Aztán, havonta egyszer várják az érdeklődőket. Szeptember 13-án a változó családokról, október 11-én a vidéki közösségfejlesztésről tartanak előadást és vitát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában