vetélkedő

2019.04.27. 09:30

Két bölcskei képviseli a megyét az országos döntőn

Ihárosi Ibolya

Fotó: TMRFK

A bölcskei általános iskolában rendezték meg az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága által meghirdetett közlekedésbiztonsági verseny megyei döntőjét. A megmérettetésen alsó tagozatos általános iskolások vesznek részt. A Tolna megyei döntőre Dombóvárról, Szekszárdról, Simontornyáról, Dunaszentgyörgyről és Bölcskéről érkeztek versenyzők.

Fotó: TMRFK

A gyerekeknek a KRESZ tudásukat, a kerékpáros pályán pedig az ügyességüket kellett megmutatniuk. A rendező intézmény diákjai taroltak, ugyanis a hat érmes helyezésből négyet Bölcskén tartottak. A fiúk közül első lett Wolf Dominik, második Fillér Martin, mindketten Bölcskeiek. Harmadik helyen végzett Kovács Kolos, a simontornyai Vak Bottyán Általános Iskola tanulója. A lányok közül az első és a harmadik helyet szerezte meg bölcskei diák, Pongrácz Hanna és Berek Liliána. Második lett Kovács Zsófia, a simontornyai iskolából. Május 25-én és 26-án Tatán lesz az országos döntő, ahol Tolna megyét két bölcskei diák, Wolf Dominik és Pongrácz Hanna képviseli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában