korszerűsítés

2019.09.27. 18:30

Két jelentős beruházás eredményét ünnepelték

Varga Szilvia

Fotó: Varga Szilvia

Ma két jelentős beruházás eredményét ünnepelték a dombóvári kistérségben. Kapospulán 40 millió forint támogatásból a hivatal teljes energetikai korszerűsítése valósulhatott meg, míg Dalmandon 100 millió forintból szintén energetikai korszerűsítés és jelentős épületbővítés történt az elmúlt 1-2 évben.

Kapospulán a hivatal teljes energetikai korszerűsítése valósulhatott meg Fotó: Varga Szilvia

Az ünnepélyes átadókon Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár, a térség országgyűlési képviselője és Fehérvári Tamás a Megyei Közgyűlés elnöke is felszólalt. Elmondták, hogy az elmúlt öt évben 150 TOP támogatású pályázat valósult meg illetve van folyamatban Tolna megyében. Összesen 28 milliárd forint támogatásban részesültek az önkormányzatoknak, vállalkozásoknak.

Dalmandon Bondorné Nagy Ibolya polgármester beszélt Fotó: Varga Szilvia

Ebből Potápi Árpád János választókerületére 8,5 milliárd forint jutott, amely közel 66 megvalósult projektet jelent. Így az elmúlt években több orvosi rendelő, óvoda, önkormányzati intézmény került felújításra, vált korszerűvé. Fehérvári Tamás elmondta, újabb lehetőségek nyílnak meg hamarosan és a közös munkában továbbra is számítanak a településvezetőkre.

Borítóképünkön Potápi Árpád János, Stemler József polgármester és Fehérvári Tamás látható

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában