önkormányzat

2019.12.19. 13:00

Közös programokkal erősítik az összetartozást

Szeri Árpád

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

Az idei utolsó képviselő-testületi ülését tartotta a bonyhádi városvezetés a múlt héten. Összesen tizenhat napirendi pontról döntöttek, valamennyinek zöld utat adtak. Többek között elfogadták a 2020-as munkatervet, valamint a központi háziorvosi ügyelet jövő évi feladatellátásának biztosítását. Megalkották a közművelődési rendeletet, a város sportkoncepcióját, és elfogadták Bátaapáti, valamint Mórágy január elsejével történő csatlakozási szándékát a közös önkormányzati hivatalhoz.

Ugyancsak támogatták a testvértelepülés, Madéfalva polgármestere, Csibi József, illetve Potápi Árpád János államtitkár, országgyűlési képviselő azon javaslatát, mely szerint a két település „Összetartozunk... Bonyhádtól Madéfalváig” címmel valósítson meg közös programokat. Az ülés végén Filóné Ferencz Ibolya polgármester megköszönte mindazok szerepvállalását, akik az év folyamán segítették az önkormányzat munkáját. Valamennyiüknek szép karácsonyt és boldog új esztendőt kívánt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában