Közélet

2017.07.06. 17:53

Legyen Tolna megyei az év fürdője!

Idén ismét lehet szavazni az év fürdőjére a termálfürdő.hu szervezésében. A fürdők három kategóriában versenyeznek egymással. A legnagyobb és legismertebb, valamint nagyvárosokban található fürdők „Az Év Fürdője 2017” kategóriában, a regionálisan ismert fürdők „Az Év Feltörekvő Fürdője 2017”, míg a kis településeken található kis fürdők „A Helyiek Kedvenc Fürdője 2017” kategóriákban indulnak. Mindhárom kategóriában a legtöbb szavazatot szerző fürdő nyer.

Akár a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő is lehet az „Az Év Feltörekvő Fürdője” Fotós: Makovics Kornél

Megyénket hat település fürdőhelye képviseli két kategóriában. „Az Év Feltörekvő Fürdője 2017” címért a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő, valamint a Tamási Termálfürdő is verseng, míg „A Helyiek Kedvenc Fürdője 2017” titulusért a Bonyhádi Termálfürdő, a Kisszékely Strand, a Dunaföldvári Gyógy- és Strandfürdő, illetve a Paksi Gyógyfürdő versenyez. (A fürdők nevére kattintva a szavazási felületre ugorhat!) 

A játék nyár elején, június 1-én kezdődött és egészen őszig, augusztus 31-én éjfélig tart.

A 2015-ös versenyt a Hungarospa Hajdúszoboszló nyerte, az év feltörekvője a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ lett, míg a helyiek kedvence a Kerekdombi Termálfürdő. A megyei eredmények pedig a következő képpen alakultak: 1. Tamási Termálfürdő (Év feltörekvő), 2. Bonyhádi Termálfürdő (Helyiek kedvence), 3. Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő, 4. Dunaföldvári Gyógy- és Strandfürdő, 5. Gunaras Fürdő, 6. Kisszékely Strand.

2016-ban a miskolctapolcai barlangfürdőt találták legjobbnak a voksolók az év fürdője versenyben. A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő lett a feltörekvők közt az első, míg a helyiek kedvence az Orfű Aquapark lett. A megyei eredmények nem sokat változtak. Megtartotta első helyét a Tamási Termálfürdő, helyet cserélt a Bonyhádi Termálfürdő és a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő, illetve a Dunaföldvári Gyógy- és Strandfürdő és a Gunaras Fürdő is. A Kisszékely Strand ismét a hatodik volt a megyében.

A szavazók között a szervezők wellness hétvégéket és egyéb értékes ajándékokat sorsolnak ki.

A játékban történő részvétel feltételei

A játékban kizárólag 16. életévét betöltött természetes személy (továbbiakban ”játékos”) vehet részt, aki a játék 3. pontban írt időtartama alatt:

- a három megjelölt kategória közül legalább egy kategóriában szavaz a www.azevfurdoje.hu oldalon

- regisztrál a játékba a következő adatainak megadásával: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím. A játékba történő regisztráció díjmentes.

- a regisztráció során a megfelelő mezők bejelölésével elfogadja a jelen játékszabályzatban meghatározott valamennyi feltételt és hozzájárul a megadott adatainak az adatkezelési nyilatkozatban foglaltak szerinti kezeléséhez

A játék időtartama alatt egy játékos az online felületen történő szavazás esetén csak egy alkalommal jogosult regisztrálni a játékba, szavazatát azonban mindhárom kategóriában, kategóriánként egy alkalommal leadhatja.

Azon játékosok és szavazataik, amelyek a játékszabályzatban leírt alaki és tartalmi előírásoknak nem felelnek meg, a játékból automatikusan kizárásra kerülnek. A szervező a nem valós adatokat megadó résztvevőket kizárhatja a játékból. Szervező kizárólag azokat a szavazatokat tekinti érvényesnek, amelyeket a játékosok által regisztrált saját személyes adataik megadásával küldenek be a játékba, illetve saját e-mail címüket adják meg. Amennyiben a játékos nem saját személyes adatait, illetve nem saját e-mail címét adja meg, a játékkal kapcsolatos, e-mail fiók használat jogosultságából fakadó vitákkal kapcsolatban a szervező mindennemű felelősségét kizárja.

A játékosok a regisztrációjuk során megadott adataik alapján kerülnek azonosításra. Az adatok esetleges változásaiból eredő, a szervező érdekkörén kívül eső, technikai problémákért (különösen, de nem kizárólag e-mail cím törlése) a szervezőt semmilyen felelősség nem terheli.

A szavazatokat a játékszabályzat feltételeinek teljesítése végett a szervező megvizsgálhatja, és amennyiben azok, illetve az azt beküldő játékos bármely okból nem felel meg a játékszabályzat feltételeinek, úgy az érintett játékost a játékból kizárhatja. A játékból ki vannak zárva a szervező, valamint a játék szervezésében részt vevő egyéb szervezetek dolgozói és mindezen személyek Ptk. 8:1.§ (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

A játékból – a szervező megítélése alapján – kizárásra kerülhetnek azok a játékosok, akik a játék szellemével ellentétesen nem valós adatokkal vesznek részt a játékban, azzal a céllal, hogy a nyerési esélyeiket ezzel a megtévesztő magatartással megnöveljék. A jelen pontban meghatározott, tisztességtelen magatartást tanúsító résztvevők vagy játékosok kötelesek megtéríteni minden olyan kárt, amelyet a játékkal összefüggésben a szervezőnek okoztak.

(Forrás: azevfurdoje.hu )

(Borító kép: Mártonfai Dénes)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!