dombóvári székelyek

2019.04.12. 16:10

Madéfalva veretlenül nyerte meg a kupát

Főzőverseny is volt a székely futballtornán.

Varga Szilvia

Fotó: Varga Szilvia

Április második hétvégéjén a dombóvári székelyek az ötödik labdarúgótornát szervezték meg. Hat csapat nevezett, és ismét eljöttek a madéfalvi fiatalok is, hogy megküzdjenek székely testvéreikkel.

A legeredményesebbnek idén a határon túlról érkezők bizonyultak, és a legjobb kapusnak is a Madéfalváról érkező László Csabát emelték ki, aki csupán két gólt kapott. A második a Dombóvár, a harmadik Nagymányok, negyedik Bátaszék, az ötödik Somberek és hatodik helyen Kakasd csapata végzett. A legjobb mezőnyjátékosnak Martinka Dánielt választották a dombóvári csapatból.

A kupákat és az okleveleket Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár, a térség országgyűlési képviselője, Illés Tibor, a Bukovinai Székelyek Országos Szövetségének elnöke, Horváth Józsefné, a Dombóvári Székely Kör elnöke és Hoffmann József pénztáros adta át a díjazottaknak, csapatoknak.

Miközben folytak a mérkőzések a HEMI sportcsarnokában, az udvaron főzőversenyt hirdetett az egyesület. A teveli és dombóvári székelyekből összeállt két csapat főztjére a részvevők szavazata alapján hirdették ki a győztest.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában