szépkorúak

2018.03.22. 08:30

A legtöbb vezetőségi tag maradt

Budavári Kata, illusztráció: Shutterstock

A Medinai Nyugdíjasok Érdekszövetsége nemrég megtartotta éves és egyben tisztújító közgyűlését, tudtuk meg Sárdiné Iker Anna elnöktől. A megbeszélésen a tagság meghallgatta a vezető beszámolóját az elmúlt évről és a 2018-as év tervezett feladatairól. Kiderült, hogy szinte minden hónapban volt valamilyen program, amelyen a nyugdíjasok helyt álltak, és nem lesz ez másképpen ebben az évben sem. A költségvetésről pénzügyi beszámoló hangzott el. Kiemelték a takarékos gazdálkodást, hiszen 2017-ben egyedül a helyi önkormányzat támogatta a szervezetet.

Mivel a vezetőség mandátuma lejárt, új választása is esedékessé vált. A közgyűlés úgy döntött, hogy nyolcan maradjanak a régiek közül, ezen túl két új tagot választottak.

A közgyűlés zárása előtt a hölgyeket köszöntötte az érdekszövetség legidősebb tagja, Csizmadia János, majd mindegyikük egy cserép jácintot kapott ajándékba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában