Gyorsan elfogyott a csirkemell saláta

2018.10.24. 16:38

Menő Menza kialakításában jeleskedtek a palánki középiskola diákjai

Szeri Árpád

Menő menza kialakítása. Ezt a címet viselte az a pályázat, melyen sikerrel indult a Csapó Dániel Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskola. A palánkiak bevonták a munkába a Szekszárdi Baka István Általános Iskolát is, ezért a tegnap délelőtti zárórendezvénynek ez az intézmény adott otthont.

Az aulában felsorakozó, mintegy százötven fős közönséget Szücs Zsófia, a pályázat szakmai vezetője köszöntötte, majd felsorolta, hogy mi mindent is adott ez a pályázat a Csapónak és tanulóinak. Receptverseny, főzőiskola, előadás ételallergiáról, új bútorzat az ebédlőben, három ivóvíz-automata, kirándulás méhészetben és kecskefarmon – íme, a jelentősebb hozadékok. A legfontosabb természetesen az volt, hogy a csapós fiatalok minden lényeges tudnivalót elsajátítottak az egészséges életmódról, a helyes táplálkozásról.

A rendezvény gyakorlati résszel, ételkóstolóval is megörvendeztette az ifjú résztvevőket. Maradéktalanul elfogyott a palánkiak által szállított csirkemellsaláta, a gluténmentes csipsszel készített gyümölcssaláta és a limonádé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában