fesztivál

2019.07.07. 18:10

Nyolcszáz vendég Bátán, megkóstolták a keszeget

Mauthner Ilona

Fotó: Makovics Kornél

Nagyon jó hangulatban, remek időben zajlott szombaton a keszegfesztivál a Nagyszigeten. Családok, baráti körök, a környező településekről az érdeklődők, és a helyiek közel nyolcszázan látogattak el a fesztiválra, mely immár hagyomány július első hétvégéjén Bátán.

Huszárné Lukács Rozália, a település polgármestere elmondta, a főzőversenyre tizennégy csapat jelentkezett, remek halászlevek, sült halak, pörköltek készültek, melyekből a látogatók is kaptak kóstolót.

A program nagyon színes volt, gyermekek és felnőttek egyaránt találtak maguknak elfoglaltságot. Már délelőtt elkezdődtek a labdarúgó mérkőzések és a főzések, majd délután Szekér Gergő és Katz Zsófi vendégművészek műsorát láthatták, de fellépett a helyi nyugdíjas dalkör, a Markó Egyesület is, Buci Bohóc pedig a gyermekeket szórakoztatta, volt arcfestés, lufihajtogatás, habparti, trambulin, estefelé látványos tűz show, majd éjfél körül tűzijáték szórakoztatta a közönséget.

A művelődési házban még délelőtt véradásra is lehetett jelentkezni, nagyon sokan éltek ezzel a lehetőséggel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában