frekvencia

2019.08.09. 18:10

Szekszárdon, Pakson, Baján és Dunaföldváron sem szól a Rádió 1

Brunner Mónika

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

Hétfőn még szólt a Rádió 1, de aztán már nem lehetett hallani az FM 91, 1 MHz-en, Szekszárdon, Pakson, Baján, Dunaföldváron és körzetükben. Lapunk információi szerint mind a négy városban megközelítőleg egyszerre járt le az Alisca-frekvenciákon a médiaszolgáltató jogosultsága. Méghozzá azért, mert bár a pályázatot beadták, és azt alakilag és formailag is megfelelőnek találta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, de arról az utolsó pillanatban mégsem döntöttek.

Mint később kiderült, a pályázat elbírálására már nem volt idő a július 23-i, utolsó nyári döntéshozatalnál. A frekvenciákat pedig csak július végéig birtokolta a médiaszolgáltató, így meg kell várnia a szeptembert, amikor a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság újra összeül. A Rádió 1 legnépszerűbb blokkja Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani közös reggeli műsora, amelyet Tolna megyében is nagyon sokan hallgattak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában