adomány

2020.02.06. 10:30

Tamásiban is gyűjtöttek Gereben Líviának

Tolnai Népújság

Forrás: TN

Több mint kétszáz futó részvételével zajlott le az első alkalommal megrendezésre kerülő Dám-Akadályfutó Verseny Tamásiban. A szervezők célként tűzték ki, hogy a rendezvény során fel nem használt költségvetés összegét az Atomerőmű KSC Szekszárd női NB I-es kosárlabdacsapata játékosa, a leukémiából lábadozó Gereben Lívia gyógykezelésére ajánlják fel.

Szabó Gergő egy mezt adott Kovács Patriknak (jobbra) Fotó: TN

Mint azt Kovács Patrik szervezőtől megtudtuk, Tamásiban nemcsak a rendezvény számított egyedülállónak, hanem a cégvezetők és magánszemélyek együttes összefogása is e cél érdekében. A támogatók (Sharity, Kiss Épületgépész Kft., dr. Bársony Farkas, az AmCham elnöke, Tam-Bau Kft., Alisca Bau Zrt., Veszprémi Tervező Kft., Mecsekérc Zrt., Unikorn-Épker Kft., Bujdosó Ügyvédi Iroda, Cseresznyés Balázs, Széles András, Tamási város alpolgármestere) adományából összesen ötszázhatezer forint gyűlt össze.

Az Atomerőmű KSC Szekszárd nevében Szabó Gergő klubigazgató egy Gereben Lívia által dedikált mezt ajándékozott köszönetnyilvánításként a rendezvény főtámogatója, a Sharity részére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában