jubileum

2019.08.25. 18:10

Tizedik városi születésnapjukat ünnepelték a nagymányokiak

Ihárosi Ibolya

Fotó: Máté Réka

Színes, gazdag és sikeres programmal ünnepelte a település várossá avatásának 10. évfordulóját szombaton Nagymányok. A rendezvényen nem csak a helybéliek vette részt, de még távolabbi településekről is érkezetek érdeklődők, mondta el kérdésünkre válaszolva Karl Béla polgármester.

Reggel, a helyi fúvószenekar térzenéjét szabadtéri szentmise követte. A délutáni program a Glück Auf együttes fellépésével kezdődött, majd Kovács Kati következett. Fellépett Tóth Andi, az X Faktor győztese is. A polgármester köszöntőjét a Republic koncertje követte.

Fotó: Máté Réka

A tűzijátékot még megtartották, a szabadtéri bál azonban elmaradt a menetrendszerűen megérkező vihar miatt. A gyerekek szórakozásáról is gondoskodtak, volt csillámtetoválás, arcfestés, légvár, gokart és trambulin. Sokan megtekintették a veterán autók kiállítását és vettek részt a tombolán. A kiemelt díjak között wellness hétvégék is szerepeltek. A színvonalas programokat pályázati pénzből, szponzori támogatásból és az önkormányzat hozzájárulásából finanszírozták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában