koncert

2019.04.13. 13:00

Az eddigi legjobb hangulatú buli volt

Múlt szombaton rendezték meg újra a Cikádor Rock City Fesztivált, ami Egle Károly Kende szervező elmondása szerint az eddigi legjobb hangulatú buli lett.

Fekete Dávid

Fotó: Beküldött fotó

Az Iparos Kávézó udvara megtelt, minden asztalnál ültek, idősebbek, fiatalabbak, férfiak és nők, miközben bentről üvöltött a zene. A zenekar előtt tomboltak, a pultnál várakoztak, mindenki jött és ment. Énekszó csendült fel az udvaron, előbb egy, majd kettő, végül két-három asztaltársaság is csatlakozott. A vendégek szórakozni jöttek, mindenki mindenkinek barátja volt. Ezt az attitűdöt emelte ki Egle Károly Kende szervező is. – Nagyon király volt látni, hogy ennyi embert megmozgatott a rendezvény. Meg persze az is nagyon jól esett, hogy sok embert már szimplán a fesztiválunk lecsábít Bátaszékre. Nem feltétlenül a zenekarok miatt jönnek, hanem ezért a hangulatért.

A résztvevők száma meghaladta a százhatvanat, ami kicsivel kevesebb, mint a legutóbbi fesztiválon, de a hangulat mindenkit kárpótolt, állítja a szervező.

Idén minden gördülékenyen, különösebb fennakadás nélkül zajlott. – Remélem, hogy elértünk egy olyan szintre, ahol a problémák megoldják magukat. Persze emellett sokat jelent, hogy van egy csapatunk, az RCF Crew, akik mindig mindenben segítenek.

A fellépők között számos olyan zenekar volt, amelyeket a TEOL korábban már bemutatott. Koncertet adott a Lay, a Canens Leap, az Idióták, az Avement, a The Fifth Page és a Beneath My Skin is. Ezáltal változatos műsort sikerült összehozni, hiszen mindegyik zenekar másik műfajt vall sajátjának.

A legközelebbi bulit Pécsen tartja a szervező brigád.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában