DBU

2019.01.19. 09:30

Jó kis pácba került a miniszter

Eredeti angol humor szórakoztatta a bátaszéki közönséget.

Szeri Árpád

Fotó: Mártonfai Dénes

A miniszter félrelép – Bátaszéken is. De ne gondoljon senki semmi rosszra.

Az történt ugyanis, hogy tegnap a város művelődési házában lépett fel a Deutsche Bühne Ungarn. A Német Színház az Außer Kontrolle – A miniszter félrelép – című vígjátékot mutatta be a közönségnek.

A darab nem ismeretlen mifelénk, hiszen Ray Cooney angol szerző Out of order című bohózatából több mint húsz évvel ezelőtt film készült Magyarországon. Az alkotás máig viseli a kilencvenes évek legjobb vígjátéka címet. Hogy miről is szól a darab? Nos, Richard Willey államminiszter hangulatos légyottot szervez az ellenzék titkárnőjével a Westminster Hotel egyik lakosztályába. A kiszámíthatatlan és kíméletlen sors azonban nem sok jót szán neki: egy élettelen test a hotelszoba ablakpárkányán keresztbe húzza a számítását.

Angol humor, kitűnő poénokkal, felhőtlen szórakozással, Robert Martin, Boglári Tamás, Paula Donner, Anton Pohle, Andrzej Jaslikowski, Horgász Dezső, Melissa Hermann és Sipos Eszter főszereplésével. Rendező: Britta Kristina Schreiber.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában