bemutató

2019.01.30. 19:10

Klasszikus rock slágereket adnak elő Four to Four stílusban

A bonyhádi Four to Four zenekar 2014-ben alakult, egy baráti sörözés közben, név és próbaterem nélkül. Zenei stílusuk is ekkor körvonalazódott.

Fekete Dávid

Fotó: Facebook

A próbák és a zenekar építése elméleti síkon zajlott, ekkor még három taggal hónapokon keresztül. 2015 februárjában megtalálták próbatermüket. Nagy vonalakban a zenekari formáció és a repertoár összeállt, ugyanakkor a zenekar összetétele többször változott, mígnem kialakult a jelenlegi 5 fős csapat: ének – Nagy Hadiki Tamás, gitár – Palkó Patrik, dobok – Wildanger Attila, basszusgitár – Nagy Attila és billentyűk – Pelczer András.

Magyar rock klasszikusokat játszanak Four to Four stílusban. A zenekar minden tagja szerepelt már saját számokkal rendelkező együttesekben, úgy gondolták ebben az esetben megpróbálják kiterjeszteni ismereteiket. Mivel a banda elsődleges célja a szórakozás és szórakoztatás, megpróbálják ismertebb előadók népszerű dalaiból összeállítani műsoraikat. Jelenleg is ezen dolgoznak, a legfontosabb, hogy repertoárjuk egyre bővebbé váljon.

− Feldolgozás zenekarként egyértelműen nem gondolkodunk lemezben. Facebookon elérhető a zenekar oldala és Youtube-on pár koncert videónk – mondták.

Az elmúlt években rengeteg élményben volt részük, sok fesztiválon és klubban megfordultak. Ezek közül néhányat kiragadva: felléptek a Bonyhád testvérvárosában, Treuchtlingenben megrendezett kétnapos zenei fesztiválon, a Bólyi Motoros találkozón, a Tarka Marhafesztiválon és a Hősök Napján Bonyhádon. − Ezek mind külön élményt jelentettek a zenekar számára.

Jelenleg több fesztiválon és szórakozóhelyen való szereplés is szervezés alatt áll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában