fotópályázat

2017.08.04. 13:33

Megvannak a Tarka pályázat díjazottjai

A kiírásra 41 fotós küldött összesen 341 képet.

Hargitai Éva

Dr. Barsi Ernő (Győrság) Dagonyázás című képe első, Vehofsics Erzsébet (Győr) Csúcson című fotója második, Csertő István (Szank) Riadalom címmel beadott munkája harmadik lett a bonyhádi Vörösmarty Mihály Művelődési Központ által kiírt XV. Tarka fotópályázaton. A kiírásra 41 fotós küldött összesen 341 képet.

A háromtagú zsűri – Szabó Béla fotóművész, dr. Füller Imre, a Magyartarka Tenyésztők Egyesületének ügyvezető igazgatója és Kirchné Máté Réka, a Bonyhádi Fotóklub alapítója – ítélete szerint három különdíj is átadásra kerül. A Magyartarka Tenyésztők Egyesületének különdíját Szabó Ferenc (Biatorbágy) kapja Párban című képéért, a Magyar Szürke Szarvasmarhát Tenyésztők Egyesületének különdíját Nagy Erik (Kalocsa) veheti át A pihenő című fotójáért a Magyar Bivalytenyésztők Egyesületének különdíját pedig Hajnal György (Zalaköveskút) érdemelte ki Bivaly-türelem című munkájával.

A legtöbb pontot elérő 95 fotóból kiállítás nyílik augusztus 12-én, szombaton 14.30-kor a művelődési központban, de a képek már a Tarka Marhafesztivál első napjától, augusztus 11-től megtekinthetőek lesznek, egészen augusztus 25-ig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában