Lakberendezés

2010.10.05. 07:42

Szingapúri fények

Nem hivalkodó, mégis extra

BAMA

Az 1940-es években épült házra 2003 környékén már igazán ráfért a felújítás. A belső átalakítások során az elsődleges cél az volt, hogy minél több természetes fény jusson a padlástérrel együtt 3 szintes lakásba. Fontos volt még a természetes szellőzés megoldása, illetve a főépület és a hátsó toldás (most hálószoba) „egybegyúrása”.A renoválás során több válaszfalat is kiütöttek, hogy ezáltal nagyobb tereket nyerjenek, a privát szférák kialakítását tolóajtókkal oldották meg. Igazi különlegessége és egyben fókuszpontja a háznak a kertnek alig nevezhető keskeny, hátsó terasz, amelyre minden belső helyiségből rá lehet látni. A végeredmény egy hivalkodástól mentes, mégis különleges, élhető otthon lett, amely 2007-ben elnyerte a URA Architectural Heritage Award nevű díjat is.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!