Lovas napok

2017.08.18. 09:30

Nagy dobás lesz a Lovas Napok

Péntektől vár mindenkit Tamási és a Lovas Napok. Több ezer embert várnak a három napos rendezvényre, mely vasárnap egy fináléval zárul.

Balázs László

Csakúgy mint a korábbi években, ezúttal is több ezer embert várnak a ma kezdődő Tamási Lovas Napokra.

Szarka Ferenc, az esemény sportszakmai részéért felelős Appaloosa Lovassport Egyesület elnöke elmondta, a kísérő rendezvények a polgármesteri hivatal és a művelődési ház szervezésében valósulnak meg. Ma és szombaton 9-kor, vasárnap 8-kor kezdődnek a versenyek. Először a díjugrató számokat bonyolítják le: 115, 125 és 135 centiméterig írnak ki versenyszámokat.

A finálékat vasárnap rendezik. Szombaton show-versenyszámot tartanak a nézők szórakoztatására. Az utolsó napon még egy szakág kapcsolódik be, a fogathajtás. A Tamási Nagydíj várhatóan a kora délutáni órákban kezdődik. A versenyre 39 fogat nevezett, díjugratásban a három nap alatt 380 start lesz. A programok közül külön meg kell említeni a Suzuki Hirt által támogatott „Lovagolj és vezess” címűt.

Címkék#Lovas napok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában