teadélután

2018.03.25. 18:24

Sütizni hívta Ed Sheerant az új-zélandi miniszterelnök

A zenész pedig elfogadta a felkérést.

Nem tudott részt venni Ed Sheeran egyetlen új-zélandi koncertjén sem Jacinda Ardern, a szigetország miniszterelnöke, ezért sütizésre és teára hívta a brit énekest.

„Nem igazán számítottam arra, hogy igent mond”

- írta vasárnap Facebook-oldalán a 37 éves politikus, aki nagy zenerajongó, sőt DJ-ként is közreműködött korábban számos rendezvényen. Közös fotót is megosztott a vörös hajú popsztárról, aki koncertkörúton tartózkodik Új-Zélandod, mind a négy fellépésére pillanatok alatt elkapkodták a jegyeket.

„Valódi élvezet” volt találkozni a 27 éves zenésszel, sőt „az általam készített scone-ok sem bizonyultak teljes kudarcnak”

- írta.

Bár először találkozott személyesen a brit énekessel, a júniusban első gyermekét váró új-zélandi kormányfő nem először csevegett vele. Novemberben Ardern videoüzenetben válaszolt Sheeran azon videójára, amelyben kérte, hogy a miniszterelnök mérlegelje kérelmét az új-zélandi állampolgárságra.

„Még nem vagyok Új-Zéland állampolgára, de rajta vagyok. Legyen szíves, hozzon össze engem a ZM új-zélandi rádióállomással egy klip erejéig”

- kérte akkor Sheeran.

Ardern válaszában rákérdezett arra, hogy áll a brit énekes az új-zélandiak kedvencével, az ananász ízű csokoládés édességgel, és hajlandó-e strandpapucsot viselni.

Sheeran számos alkalommal hangot adott annak, mennyire csodálja Új-Zélandot és rendszeresen mutogatja számos maori tetoválását is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!