újabb botrány

2018.08.30. 19:47

Gérard Depardieu ellen is nemi erőszak ügyében nyomoznak

A francia színész minden vádat tagad.

(FILES) In this file photo taken on February 18, 2018, French actor Gerard Depardieu poses during a photocall for the second season of the French TV show "Marseille" broadcasted and co-produced by US streaming video giant Netflix, in Marseille, southern France. According to judicial source on August 30, 2018, French actor Gerard Depardieu faces probe over alleged rape and sex assaults. / AFP PHOTO / ANNE-CHRISTINE POUJOULAT

Depardieu ellen szexuális zaklatás és nemi erőszak ügyében indított nyomozást a párizsi ügyészség. Az AFP csütörtökön igazságügyi forrásból értesült arról, hogy a vizsgálatot egy hétfői dél-franciaországi feljelentés nyomán indították.

„Gérard Depardieu teljességgel tagadja a szexuális zaklatás és az erőszak vádját”

- válaszolta az AFP kérdésére Hervé Temime, a színész ügyvédje.

A 69 éves filmsztár ellen hétfőn Aix-en-Provence ügyészségén tettek feljelentést, ahol el is indították a nyomozást, azonban szerdán az ügyet Párizsba helyezték át a neve elhallgatását kérő forrás szerint.

A Le Parisien című francia újság és a BMF tévécsatorna tudni véli, hogy a panaszos, egy 22 éves színésznő és táncosnő azzal vádolja Dépardieu-t, hogy augusztus 7-én és 13-án a színész párizsi otthonában szexuális támadást követett el ellene.

Borítókép: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT / AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!