A szabály az szabály

2018.08.16. 07:31

Nem engedték be Schwarzeneggert egy pesti luxusboltba

Az előírásokhoz ragaszkodó biztonsági őrök valószínűleg nem ismerték fel a potenciális vevőben a Terminátort – vagy a Terminátorban a potenciális vevőt.

Terminator 2: Judgment Day Year : 1991 USA Director : James Cameron Arnold Schwarzenegger . It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.

Bár a hírnevével és ismertségével kapcsolatban viszonylag ritkán merülhet fel probléma a világ bármely pontján, a napokban Budapesten forgató Arnold Schwarzeneggert kínos meglepetés érte egy Andrássy úti üzletben – számol be róla a Bors Online. Mint írják, a színész- és testépítő-legenda kedden a déli órákban éppen ott sétált kísérőjével, és megpróbált betérni a Gucci butikba vásárolni, ám a bejáratnál váratlan ellenállásba ütközött: a biztonsági személyzet ugyanis közölte vele, hogy nem mehet be.

Az ok az volt, hogy a boltban a látogatása pillanatában túl sokan tartózkodtak, és a luxusüzlet szigorú szabályai miatt meg kellett volna várnia, amíg néhányan távoznak onnan.

Noha a bent lévő vevők próbálták meglágyítani az őrök szívét (néhány közös Schwarzi-szelfi reményében), azok kérlelhetetlennek bizonyultak, így a Terminátor-filmet forgató ex-kormányzó dolgavégezetlenül távozott a helyszínről – és minden bizonnyal nem azzal a kijelentéssel, hogy „Visszatérek”.

A Bors megkereste a luxusüzlet vezetőjét, aki így nyilatkozott:

„Nincsenek információim arról, hogy nálunk járt volna, de a vendégeinkről egyébként sem nyilatkozhatunk”

– mondta Somosi Ariella. A lap úgy tudja, Schwarzenegger szállodájába eljuttatnak egy tábla csokoládét, hogy ezzel engeszteljék ki a hoppon maradt sztárt.

Borítókép: Arnold Schwarzenegger a Terminátor 2 – Az ítélet napja című filmben.

Forrás: AFP / CAROLCO PICTURES / ARCHIVES DU 7EME ART / PHOTO12

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!