Jobban fogyott a palackos víz

2018.08.22. 08:23

Will Smith bolti eladónak állt

A rajongók persze azonnal felismerték, s a színész boldogan pózolt velük több tucat szelfihez.

US actor Will Smith reacts to the fans as he arrives for the Germany premiere of his new film 'I Am Legend' in Berlin, Germany, 07 January 2008. The Science-Fiction-Thriller, starring Smith as the only survivor of a global epdemic who roams a deserted New York and has to fight zombies in the night, is in German cinemas from 10th January onwards. Photo: Rainer Jensen | usage worldwide

A nemrég hazánkban forgató és bulizó énekes, színész egy londoni áruházba kéredzkedett be, felhúzta az egyenruhát képező inget, nyakkendőt, még egy névtáblát is kapott, amin ez állt: Will. Minderről a Bors számolt be a Mirror cikke nyomán.

Mint írják, a színésznek nem csak a szórakoztatás volt a célja. 20 éves fia, Jaden ásványvíz cégének csinált reklámot, és az ő termékeit osztogatta az arra járóknak. a Just Water nevű vállalatot még 2015-ben alapították a környezettudatosság jegyében, a flakonok ugyanis könnyen lebomló anyagból készülnek.

Borítókép: Will Smith. Forrás: AFP / RAINER JENSEN / DPA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!