kórosan sovány

2018.09.02. 10:39

Angelina Jolie az életét kockáztatja

34 és fél kiló. Ez egy tízéves gyerek átlagos testtömege. De két jól megpakolt szatyor is nyomhat ennyit egy nagybevásárlás után. Ezekhez viszonyítsuk Angelina Jolie tömegét, ami pontosan ennyi – ha lehet hinni a friss híreknek.

US actress Angelina Jolie poses on the red carpet upon arrival at the BAFTA British Academy Film Awards at the Royal Albert Hall in London on February 18, 2018. / AFP PHOTO / Daniel LEAL-OLIVAS

Amint arról a hirado.hu beszámol, a népszerű színésznő testtömege mindössze 34 és fél kiló. Angelina Jolie kórosan alacsony testsúlya, valamint válását követő, közismert magánéleti gondjai aggodalmat keltenek a rajongókban és a szakemberekben is.

A portál idézi Caroline Craven étkezési szakértő szavait, aki a HollywoodLife-nak nyilatkozott, és a következőket állapította meg a színésznő drasztikus fogyásáról: „A kinézet csalóka dolog. Engem borzasztóan aggaszt a szinte zéró testzsír egy emberen, kiváltképp ha nem élsportolóról van szó” – kezdte.

„A kalóriákra nagy szükségünk van.

Ha nem kapja meg a testünk ezeket, akkor a tartalékból kezd elvenni. Abból a tartalékból, amiket akkor hasznosítanánk, amikor váratlan betegség üti fel a fejét.

Sajnálatos módon Hollywood teljesen kezd megőrülni, és lassan mindenki csont és bőr” – tette hozzá.

Angelina Jolie. Fotó: AFP/Hubert Boesl/dpa

Majd javaslatokat is tett Angelina számára. „A magasságát tekintve ez borzasztóan alacsony tömeg. Ő, aki keményen dolgozik nap mint nap, kizárt, hogy így a megfelelő energiákat tudja mozgósítani a munkájához. Sürgősen vissza kellene növeszteni a párnácskáit, különben ez a kóros soványsága betegségekhez és a halálához is vezethet.” – fejtette ki véleményét Craven.

Borítókép: Angelina Jolie. Forrás: AFP PHOTO / Daniel LEAL-OLIVAS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!