több mint testőr

2019.01.14. 18:20

Egy évig se bírta: újabb ember lépett ki Meghan Markle mellől

Ő volt az első nő, aki a királyi család valamely tagját védhette.

This handout from the Fijian Government taken and released on October 24, 2018 shows Britain's Meghan, Duchess of Sussex (2nd L) leaving the municipal market in Suva. - British royal Meghan Markle recounted her own struggles to afford university as she passionately promoted female education to Fijian students in her first speech of the Oceania royal tour on October 24. (Photo by Handout / FIJIAN GOVERNMENT / AFP) / -----EDITORS NOTE --- RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO /FIJIAN GOVERNMENT " - NO MARKETING - NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Ismét elhagyta valaki ussex hercegnéjének stábját. Novemberben asszisztense döntött úgy, hogy fél év után otthagyja az egyébként igen jól fizető, ám megterhelő állást, és távozik Meghan Markle stábjából – a rossz nyelvek szerint épp a volt színésznő elviselhetetlensége miatt -, most pedig testőre lépett ki – írja a Borsonline.

Az a testőr, akire már októberben felfigyelt a világ: ő volt ugyanis az első nő, aki a királyi család valamely tagját védhette, és bizony például a Fidzsi-szigeteken volt is dolga, amikor több száz rajongó nagy örömében majdnem agyonnyomta a várandós Meghan Markle-t.

Hogy a testőr – aki egyébként a Scotland Yard meg nem nevezett nyomozója – miért hozta meg döntését, pontosan nem tudni, de belső források szerint mindez annak köszönhető, hogy nem lehetett egyszerű együtt dolgozni a hercegnével. Meghan ugyanis – bármennyire is híres volt korábban – nem szokott hozzá azokhoz a kötöttségekhez, amikbe mondjuk a férje, Harry beleszületett.

Sorozatsztárként is élvezett bizonyos szabadságot, most azonban szó szerint egyetlen lépést sem tehet testőr nélkül – amit nagyon nehéz összeegyeztetnie nem csak korábbi életével, de azzal is, hogy a nép hercegnéje szeretne lenni, aki úgy szeretné láttatni magát, mint egy a sok közül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!